vineri, 17 iulie 2015

Oferte de muncă în Germania, Franța și Danemarca în domeniul construcțiilor. DetaliiPentru Germania, se caută lucrători în domeniul construcțiilor. Cei care vor să aplice la job o pot face până pe 19 iulie 2015. Se caută candidați care să aibă calificare și experiență solidă respectiv dulgheri, fierari, zidari-tencuitori, finisori (rigipsari, vopsitori, parchetari, gresie, faianță), instalatori sanitari, electricieni. 

Job-ul va fi full-time. Angajatorul promite condiții de muncă avantajoase și salarii convenabile. Pentru job puteți aplica AICI. 
Pentru Franța se caută 10 tâmplari în aluminiu pentru  vitrificarea ferestrelor, montarea încuietorilor, montarea consolelor, montarea și armarea ramelor ferestrelor și a elementelor pregătite, montarea sticlei în ramă, efectuarea schițelor și a măsurătorilor,  închiderea elementelor fațadelor. Angajatorul promite un salariu de 1500 euro pe lună, asigurarea medicală internațională gratuită și evident, plata tuturor dărilor către statul român, conform legii. Cazarea și transportul sunt gratuite. Oferta, potrivit ejobs.ro, expiră pe 18 iulie. Pentru a aplica dați clic AICI.
Tot în Franța se caută 2 macaragii cu un salariu care pornește de la un plafon minim de 1700 de euro, cu posibilitatea majorării. Se cere experiență de 4 ani minim și cunoașterea limbii franceze sau italiene. Cazarea și transportul sunt gratuite iar oferta este valabilă pentru candidați până pe data de 8 august 2015. Aplicați la acest job AICI.

În Danemarca se caută 4 betoniști iar cunoașterea limbii engleze este obligatorie. Angajatorul asigură salariu decent și condiții avantajoase de muncă, potrivit legislației daneze. Mai multe detalii pentru a aplica la acest job care expiră pe data de 10 august 2015, puteți găsi AICI. 

Ne întoarcem la Germania, unde o companie de recrutare caută 30 de muncitori care să monteze geamuri și uși PVC (termopan). Perioada contractului de muncă este pentru o perioadă nedeterminată și se va lucra de luni până vineri câte 8 ore la un salariu de 1500 de euro. Doritorii pot aplica la job până pe 31 iulie 2015 chiar AICI.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu