miercuri, 29 iulie 2015

Accident mortal la Pieve di Soligo din provincia Treviso. Șoferii italieni, mereu neatenți

Șoferii italieni e dovedesc a fi extrem de neatenți dar și imprudenți în trafic. Nu doar conducătorii români de autoturisme provoacă accidente sau tragedii, în orice caz, nu așa de multe ca italienii. Acești șoferi din peninsulă conduc uneori ca niște începători, nu sunt atenți la acordarea priorității, nu se asigură la semnul "Stop", nu încetinesc în curbe și omoară pe capete motocicliști, cicliști ori pietoni, cum s-a întâmplat cu tânărul din Spresiano, spulberat la numai 24 de ani de către un BMW acum foarte puțin timp.


Astăzi, 29 iulie, un alt șofer italian a decedat în Pieve di Soligo.
Potrivit oggitrevizo.it, el a pierdut controlul volanului și s-a izbit violent de un perete în via Montello. S-a întâmplat imediat după ora 13. Bărbatul se numea Giuseppe Tomasi și avea 63 de ani. Impactul a fost atât de violent că echipa medicală de la ambulanță, sosită în grabă, nu a mai putut face nimic pentru el.
Există suspiciuni că decedatul ar fi avut o problemă de sănătate chiar în timp ce conducea dar informația nu este momentan confirmată. Oricum, ca o ironie a sorții, el locuia foarte aproape de locul accidentului.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu