joi, 3 decembrie 2015

Italia, Festa San Nicola! Românii se adună sâmbătă la San Dona di Piave


Mare sărbătoare mare sâmbătă în nord-estul Italiei la San Dona di Piave (VE), un oraș unde românii se adună cu mic cu mare ori de câte ori au ocazia iar deseori mobilizați de domnul Daniel Săboanu, Președintele Asociației Socio- Culturale Române DECEBAL-TRAIAN.

Dacă acum un an toate locurile din sala de la Auditorium Leonardo Da Vinci au fost ocupate, anul acesta  cu siguranță va fi neîncăpătoare pentru că sunt pregătite surprize de excepție într-o serbare-spectacol unde micuții vor avea bucurie maximă iar publicul satisfacția de a asista la un regal minuțios pregătit.
Consulatul României din Trieste este implicat serios în acest eveniment pentru că va oferi comunității de români în colaborare cu Asociația DECEBAL-TRAIAN  și alți parteneri vizibili și pe afișul adăugat o seară ce pare să se anunțe de neuitat.
Invitat special, cântărețul Ducu Bertzi, sosit din România să ne încânte sufletele cu Floarea sa de Colț și alte cântece îndrăgite. Câteva corale vor fi oferite de Colindătorii iar surprizele nu se opresc aici. 
Evenimentul va avea loc pe 5 decembrie, începând cu ora 17.30 în San Dona di Piave, acolo unde drumurile vin dinspre Portogruaro ori Latisana sau merg spre Mestre ori Veneția.  Serbarea-spectacol va avea loc în Auditorium Leonardo Da Vinci, Piazza Independenza. Este bine și chiar vă recomandăm să veniți mai din timp pentru că așa cum v-am spus, interesul e mare.
Vă așteptăm!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu