miercuri, 16 decembrie 2015

Înjuriile josnice, cadoul verbal al unui deputat PSD pentru diaspora


Atunci când devii o persoană publică şi te consideri un ales al neamului, modul civilizat de adresare e necesar dar iată că unii parlamentari au limbaj huliganic
Acest limbaj huliganic este poate noua strategie de imagine a Partidului Social Democrat din România, condus de condamnatul penal Liviu Dragnea, condamnat în primă instanţă pentru moment.

Ziarul Emigrantul din Italia a publicat cu câteva zile în urmă câteva dovezi fotografice clare cu mesajele de răspuns absolut nelalocul lor formulate de un deputat PSD.
Deputatul social-democrat este Claudiu Manda şi probabil că e un efort foarte mare pentru domnia sa să îşi ceară scuze faţă de românul din Marea Britanie pe care l-a jignit ca la uşa cortului după cum reiese din imaginea alăturată.
Sorin Iovu a fost jignit cu nemernicie comunistă de către acest individ ajuns să reprezinte românii în forul legislativ al României. Nu s-a lăsat până când nu i-a făcut proşti pe unii exprimându-şi dispreţul faţă de toţi românii din diaspora.
"Băgaţi-aş p... în măta", a scris deputatul. Probabil că acesta este "cadoul" de Crăciun al PSD prin reprezentatul lor pentru diaspora. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu