miercuri, 26 august 2015

Un primar italian rasist se laudă cu iubita sa româncă

Potrivit portalului actualitatea.it, primarul unei localități din provincia Padova e fericit nevoie mare și mândru să se laude exact cu o străină. Iubita lui e româncă și se numește Mădălina Madaschin. Numele primarului este Stefano Bonaldo și el conduce administrația locală din Galliera Veneta. Curios e faptul că a aderat cu mare deschidere la un partid anti imigrație, adică Liga Nord.

Totuși, nu s-a sfiit să se afișeze pe rețelele de socializare cu tânăra de 21 de ani. Ba chiar a adunat vreo 500 de like-uri la una dintre ele.
„Da, ştiu, pare ciudat, dar suntem eu şi Mădălina. Nu ştiu ce a găsit la mine, mai ales că avem mereu atâţia ochi aţintiţi spre noi şi atâtea prejudecăţi în jurul nostru: o fi însărcinată, o fi minoră, a avortat, s-au căsătorit în secret. Dar da, suntem eu și Mădălina", a scris Stefano Bonaldo, în dreptul fotografiilor cu el şi Mădălina de pe Facebook.
„Una rumena furba", „Attenzione alle tasche!" sau „Bella e dell'Est. E chiaro...", sunt doar câteva dintre comentariile amicilor virtuali ai primarului Lega Nord, sunt citatele preluate de actualitatea.it.
Din nefericire, în Italia rasismul este încă la cote neliniștitoare, ca și în Marea Britanie. Iar o relație sinceră de dragoste chiar nu justifică atitudinea unora dintre italieni.
Acest primar este și un susținător al programului Ligii Nord care presupune ieșirea Italiei din zona euro.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu