marți, 3 noiembrie 2015

În București ca la revoluție: Mii de oameni cer demisii după incendiul de la clubul Colectiv


Mii de oameni s-au adunat în Piaţa Universităţii, încă de la ora 18.00, cerând demisia responsabililor pentru tragedia din Colectiv. Centrul Capitalei este blocat, transmite canalul independent de televiziune DIGI 24.

În faţa Guvernului se scandează „Nu plecăm până nu plecaţi!”.
Vin în continuare oameni, din zona de nord a Capitalei. Sunt angajaţi ai multinaţionalelor. Peste 13.000 de oameni sunt în stradă în centrul Capitalei.10.000 de oameni s-au revarsat pe bd. Magheru, prin Piata Romana si inainte, spre Victoriei, la Guvern. Se scandeaza:
Asasinii!
Coruptia ucide!
Solidaritate!
Iesiti din casa daca va pasa! 
Cordoane de jandarmi au înconjurat Palatul Victoriei, sunt şi poliţişti de la Rutieră care dirijează maşinile. Vin tineri în mare parte.
Un moment emoţionant a fost când oamenii au trecut pe lângă o maşină de pompieri, pe care i-au numit „salvatori” şi i-au aplaudat minute în şir. "Ieşiţi din casă dacă vă pasă", strigă miile de oameni.
Nu se mai circulă pe bulevardul Magheru, sunt forţe importante ale poliţiştilor rutieri în intersecţia de la Piaţa Romană. Nici de la Piaţa Romană până la Piaţa Victoriei nu se mai circulă. SURSA: Digi24


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu