vineri, 5 februarie 2016

În atenţia doamnei Monica Macovei legat de titulatura "România Ta"



Adresăm o invitaţie doamnei europarlamentar Monica Macovei, preşedintele partidului M 10, să vizualizeze pagina de pe Facebook cu aceeaşi denumire, interculturală. Prin urmare, e nepotrivit şi probabil imoral ca alianţa politică pe care intenţionează să o formeze purtând exact aceeaşi denumire să se numească tot "România Ta". 
Pagina are deja o oarecare vechime şi este un efect al expediţiei&proiect intercultural românesc, "Speranţa Unui Vis" de promovare a românilor de pretutindeni şi al valorilor româneşti. Nu are absolut nicio legătură cu politica.
O rugăm pe doamna Macovei să renunţe la titulatura deja existentă şi pentru care o echipă întreagă de români din diaspora, printre care scriitori, jurnalişti, munceşte de peste 1 an şi 8 luni. Suntem convinşi că doamna Macovei nu are cunoştinţă despre proiectul privat intercultural "România Ta", parte a "Speranţei Unui Vis" şi o informăm acum despre toate acestea fără să o bănuim de rea intenţie pentru că sigur nu a fost informată.
Mai mult, o invităm pe doamna europarlamentar să participe la evenimentul intercultural românesc care va avea lor pe 6 martie la Bruxelles unde România Ta va fi inclusiv partener mediatic. Ataşăm fotografia cu datele evenimentului şi apelăm la înţelegere din partea doamnei europarlamentar mizând totodată şi pe prezenţa domniei sale la acea dată. În eveniment, vor fi lansate două cărţi ale fondatorului "România Ta" şi expediţiei de promovare a românilor, "Speranţa Unui Vis" (video), realizată în 2012 printr-o expediţie la Roma de 2200 de kilometri, pe jos, de la Târgovişte.
Scriitorul român Adrian Melicovici stabilit în Italia adresează prin intermediul celor de faţă inclusiv o invitaţie publică de participare.
Echipa Presa Diasporei

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu