joi, 31 martie 2016

ARSD Paris- cultură și distracție la maxim în aprilie și mai

Abia înființată, asociația românească din Paris deja demonstrează că se întrece pe sine. Ciprian Rus și Daniela F. Robitu sunt neobosiți și au deja până la această oră un calendar de evenimente merituoase realizate sau în curs de derulare.  Asociația din Franța nu face nimic altceva decât să aducă un plus de bucurie comunității de români din zonă. Îmbină mereu utilul cu plăcutul și folosește resurse proprii pentru a putea realiza lucruri frumoase. Deloc egoiști  în alegerea unei persoane sau lucruri anume, ei sustrag printr-o maturitate de suflet românesc tot ce are un om frumos de arătat sau de transmis celorlalți. 

Pe data de 16 aprilie, de la ora 20 până la 5 dimineața, ARSD Paris organizează Balul Păcăliciului, cu DJ Marius și invitații săi într-o seară și noapte ce se anunță de neuitat.
ARSD Paris-Asociație de Sprijin și Dezvoltare, continuă șirul viitoarelor evenimente cu Cântec de joc și voie bună la Sala Galieni în data de 7 mai pentru ca pe 28 ale aceleiași luni să organizeze un amplu eveniment socio-cultural, lansări de carte, expozitie a unei expediții și o petrecere separată spre seară cu solista româncă Mădălina Coca. Dar despre 28 mai vom reveni cu informații cu altă ocazie.
Urmăriți din fotografiile alăturate detalii suplimentare despre aceste evenimente care urmează. Felicitări asociației, organizatorilor și celor care contribuie la Paris pentru crearea acestor momente atractive de uniune a sufletului românesc. Românii din zonă și nu numai sunt așteptați cu drag să participe și pe surse am înțeles că meniul serilor de petrecere va fi de nerefuzat, inclusiv deja celebrii mititei mioritici! Dacă doriți să aflați mai multe, vă invităm să vizitați pagina de Facebook a grupului ARSD-Paris AICI.Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu